KAÇIRMA!

Marvel şimdiden 2025 MCU Filmleri Hakkında Görüşmeler Yaptı

Marvel şimdiden 2025 MCU Filmleri Hakkında Görüşmeler Yaptı

Marvel Sinematik Evreninin hayranları, Avengers: Infinity War olaylarını takip ederek yerlerinden çenelerini kaldırdıkça, Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige şimdiden geleceğe bakıyor - 2025'e kadar.

Gelecek yılki Avengers 4'ün “son” olarak işaretlenmesine rağmen, Feige, MCU'nun önümüzdeki yıl Thanos'a karşı sonuçlanan savaşın ötesinde devam edeceğine söz verdi. Daha önce duyurulmuş olan Spider-Man: Homecoming devamı ve X-Men ile Fantastic Four'u ekrana getirecek olan birleşme söz konusu olduğunda, bu sözler yeni bir şey değil. Ancak, halen yedi yıl süren bir film için toplantılar devam ediyor.

Associated Press ile konuşan Feige, “Her zaman ileriyi düşünüyoruz” taraftarı güvence altına aldı. Avengers 4'ü takip eden konular hakkında coşkulu olmasına rağmen, dünyanın en yüksek bütçeli film imtiyazının çok uzak olduğunu söyledi.

“İnsanlar bizi altüst edebileceklerini düşündüklerinde, başka bir yere gideriz” dedi ve “Bir sonraki Avengers filminin yapımında Sonsuzluk Savaşı'ndan sonra tekrar gerçekleşecek. Bugün 2024 ve 2025 yılları arasında toplantılar yaptık. ”

Feige, Thor: Ragnarok'un komedi tarzının MCU'nun geri kalanı için tonu belirlediği varsayımlarına güldü. ya da hayranlar sonraki filmlerin ne olacağını tahmin edebilirler. Geriye değil, ileriye bakmaya kararlı olan Feige, bir dikiz aynası stüdyosunu çalmadığı konusunda ısrar etti.

Disney şimdiden 2022'ye kadar isimsiz Marvel filmleri için çıkış tarihleri ​​belirledi, ancak Feige MCU'yu daha da ileriye götürmeyi düşünüyor. Geçtiğimiz 10 yıl boyunca, izleyiciler 19 Marvel filminden (ve sayımdan) zevk aldılar, ancak Fox anlaşmasından yeni karakterlerin akınına ve kozmik bir MCU vaatlerine rağmen, fikir sıkıntısı yaşanmadı.

Feige, stüdyonun Üçüncü Aşama'nın ötesinde planlanmış 20 film daha yaptığını ve hayranların zaten Galaxy Vol.3'ün Guardians, Black Widow bağımsız ve yeni tartışılan Eternals filminin beğenisine damgasını vurduğunu söyledi. Ama şimdiki ve 2025 arasındaki boru hattında başka ne olduğu tahmin sadece tahmin ediliyor.

1 yorum:

  1. Tits Iron-Tin, Iron-Tin, And Iron-Tin Tits Iron-Tin
    This Tits Iron-Tin, Iron-Tin, Iron-Tin, titan metal and trekz titanium pairing Iron-Tin from Tits Iron-Tin is a product of the Solingen Institute titanium piercing jewelry of tittanium Technology titanium chords (IN) with a history of producing unique

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.