KAÇIRMA!

Infinity War Direktörleri TV Karakterlerini de Düşünmüş

Infinity War Direktörleri TV Karakterlerini de Düşünmüş


Hayranlardan gelen yüksek umutlara rağmen, The Avengers: Cloak & Dagger ve Agents of S.H.I.E.L.D. gibi dizilerden Marvel Televizyon karakterleri, Avengers: Infinity War'da görünmediler. Ancak bu, filmin yaratıcı ekibi tarafından dikkate alınmadıkları anlamına gelmez.

Yönetmen Anthony Russo Variety'ye şunları söyledi: “Infinty War'da televizyon karakterleri de dahil olmak üzere, en kısa zamanda çok şey düşündük. “[Senaryo yazarları Christopher] Markus ve [Stephen] McFeely ile bir odada yalnız olduğumuzda, her düşünceyi düşünüyoruz. Her şeyi düşünmeyi seviyoruz. Ama filmlerde anlatılan öykünün o kadar spesifik ve özenli olduğu anlaşılıyordu. Zaten hikayeyle çalışmaya başladığımızda, bu karakter ve anlatı dizisi ile ellerimizin dolu olduğunu biliyorduk. ”

Tabii ki, Marvel'ın televizyon karakterlerinin istikrarlı bir şekilde dışlanması, yönetmen Joe Russo'nun Mart ayında söylediği gibi hayranlarını şaşırtmamalıdır, “Taika Waititi, Ryan Coogler, Scott Derrickson, Peyton Reed ve James Gunn ile iletişim kurmak zaten yeterince zor. Aynı zamanda, tüm şovcuları ve televizyon ekiplerini buna eklemek, ”diye ekliyor,“ İkincisi de tamamen farklı insanlar tarafından yönetiliyor. Yani pratik olarak imkansız. İşimiz Marvel film dünyasına odaklanmak ve tatmin edici bir doruk sunmak. ”

Filmlere televizyon karakterlerini dahil etmek için acil bir plan olmasa da, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige bunun muhtemelen mümkün olabileceğini söylüyor. “Bir noktada, bir geçit olacak,” diye alay etti.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.