KAÇIRMA!

Sherlock Holmes 3 2020'de Çıkıyor

Sherlock Holmes 3 2020'de Çıkıyor


Robert Downey Jr. ve Jude Law, 2020'de çıkacak olan Sherlock Holmes 3'te, sırasıyla Sherlock Holmes ve Dr. John Watson rollerini üstlenecekler.

Hollywood Gazetecisine göre, Warner Bros, Downey Jr.'ın başrol oynadığı üçüncü bir Sherlock Holmes filminin, ilk Sherlock Holmes'un piyasaya sürülmesinden 11 yıl sonra 25 Aralık 2020'de yayınlanacağını duyurdu. Guy Ritchie, franchise'daki ilk iki girişi yönetirken, şu anda üçüncü girişe bağlı bir direktör yok. Sherlock Holmes 3, Susan Downey, Joel Silver ve Lionel Wigram tarafından üretilecek.

Sherlock Holmes 3'ün 2020 sonları için yayınlanma tarihi, muhtemelen resmi bir ayrıntı henüz açıklanmadığı halde, filmin yapımının bu yılın sonunda başlayacağı ile ilgili ilk tahminleri doğrulamakta. Downey Jr. şu anda yapım şirketi ile HBO için Perry Mason geliştirirken, Doktor Dolittle Voyage üzerinde üretim yapmaktadır.

Downey Jr. , 2011'in Sherlock Holmes: A Game of Shadows'unda Sherlock Holmes rolünü canlandırdı, ancak yapımdaki gecikmelere rağmen, birkaç yıl boyunca rolünü reddetmeyip istekli olmaya devam etti.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.