KAÇIRMA!

Jessica Jones 3.Sezon Çok Yakında Çekilmeye Başlanacak

Jessica Jones 3.Sezon Çok Yakında Çekilmeye Başlanacak


2. Sezon galasından sadece iki ay sonra, Marvel’in Jessica Jones 3. Sezonun çekimi de yakındır.

Houston'daki Comicpalooza'da, Jones'un kendisi, Netflix serisinin bir sonraki sezonu için hazır olup olmadığını Krysten Ritter'e sordu. “Evet” diye yanıtladı. "Spoiler uyarısı! Çok yakında başlıyorum. Antrenman ve boks yapıyor, vücut geliştiriyorum  ”

Ritter yaklaşan 3.Sezonda karakterinin “yaşanacak çok şeyi olduğuna” inanıyor. “1. Sezon ya da 2. Sezon ile ilgili çok fazla sevdiğim şey, her iki hikayenin de kadar derinden kişisel ama farklı olduğudur. Bu yüzden onun içinde ve performansımda farklı şeyler keşfetmem gerekiyor, yeni renkler göstereceğim ”diye açıkladı.

“Bence 1 ve 2. Sezonda Jessica'nın geçmişine gerçekten geri döndük,” diye devam etti. “Onu ne kadar sert yaptığı ve ne kadar tecrit edilmiş olduğunu gördük ve çok şey öğrendik - özellikle 2.Sezonda kendisiyle ilgili çok şey öğrendim. Yaşayacak çok şeyi var ve sonra ne yapacağını merak ediyorum.

Ritter, Jessica'nın daha berbat bir karmaşa olduğunu görmek istediğini de ekledi, ancak hayranların zaten tanıdık oldukları birinin yerine geçmesi için mutlu bir şanslı karakter beklememeleri gerekiyordu.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.