KAÇIRMA!

The Rain Netflix Tarafından 2.Sezon Onayı Aldı

The Rain Netflix Tarafından 2.Sezon Onayı Aldı


Netflix, kıyamet sonrası draması olan The Rain'ın ikinci sezonuna onay verdi.

2019'da piyasaya çıkması bekleniyor. Netflix'in ilk Danimarkalı orijinal serisi olan The Rain, yağmurun taşıdığı bir virüsün uygarlığı yok etmekle tehdit ettikten sonra İskandinavya'da hayatta kalmaya çalışan bir grup genç insanı anlatıyor.


Hikayenin özünde iki Danimarkalı kardeş var: Simone (Alba August) ve Rasmus (Lucas Lynggaard Tønnesen), babasını arayan insanlar, insanlığı kurtarmanın sırrını bulabilecek bilim adamları. Geçmişte hissettikleri duyguların hiçbirini artık yaşayamayacaklarını düşünen gençler hayatta kalmak için savaş verirken, yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.



The Rain Netflix Tarafından 2.Sezon Onayı Aldı


Netflix için uluslararası orjinallerden sorumlu başkan yardımcısı Kelly Luegenbiehl, "Yetenekli oyuncularla takım kurmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz" dedi. “The Rain, özünde ilişkilendirilebilir ve insan hikayesi var ve herkesin tanımlayabileceği on evrensel temaya değiniyor. 1.Sezonun tüm dünyada izleyicilere ulaşması, güçlü hikayelerin sınırları aşabileceğini bir kez daha kanıtlıyor.”



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.