KAÇIRMA!

Rick and Morty, 70'in Üzerinde Bölüm İçin Geri Geliyor!

Rick and Morty, 70'in Üzerinde Bölüm İçin Geri Geliyor!


Rick ve Morty'nin ortak yaratıcısı Dan Harmon'ın, hayranların dördüncü sezon için geri dönüş yapamayacağından emin olduklarını göstermek için gösterinin geleceği ile ilgili şifreli bir tweet göndermesi üzerinden çok uzun bir süre geçmedi. Yine de ortaya çıkıyor ki , bu durum böyle değil.

Harmon daha sonra Cartoon Network'ün Rick and Morty'yi yenilemesinin nedeninin sözleşmeyi yeniden müzakere etmekten kaynaklandığını açıklığa kavuşturmuş olsa da, dizinin geri gelip gelmediğini henüz belli etmedi. Ancak, bugün, ortak yapımcı Justin Roiland, şu anda eserlerde en az 70 bölüm daha olduğunu Twitter'da duyurdu.




Adult Swim'in yaptığı resmi bir duyuruya göre, yeni bölümlerin sırası, ağ ile yeni uzun vadeli bir anlaşmanın bir parçası. Bu da, gösterinin en az bir sezon daha etkin bir şekilde yenilenmesi anlamına geliyor.

Ek olarak, yeni bölümleri kutlarken, Rickmobile bu ayın sonlarında başlayan bir kros turuna başlıyor ve taraftarların sınırlı sayıda ürün ticareti yapabilmeleri için 50 durak yapıyor. Artık soru, hayranların yeni bölümlerin Adult Swim'e düşmesini bekleyebilmeleri, Rick and Morty’nin yapım ekibinin büyük olasılıkla henüz ortaya çıkma özgürlüğünün olmadığı bir şey.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.